agar semua tersenyum dengan ku

Alfatihah buat abg tersayang

Alfatihah buat abg tersayang
Muhammad bin abdol razak

boring!!!!!!!!!!!

salam...

hari ni belum berlalu lagi tapi ateh dah rase boring sangt2 tau.tu la klu amik MA ni..boring pun ade.sbb kelas dia tak bnyk pun.(kelas bnyk je cume perkuliahan je)huhuhuhuhu.

hari ni ateh rase maybe ateh akan melepak kat umah je la...mengadap TV n yng mengarut2 ni.hihihihi.mungkin ateh nak membace ckit kot.tak tau la sejak belaja balik ni...tak penah2 pulak nak buku membaca.semua dengr dalam kelas je...(tu pun klu dngr..klu tak membuta je dlm kelas tu...)

sebenar nye kan...klu bulan pose ni...kie cbuk la kan,mesti kite tak rase lapakan..tp klu tak cbuk la..memang rase gile lapa nye.rase nak buka je...tp klu buka kang kene ganti lak.malas la..hihihihi

hari ni klu boring sangt la..nak g bazar ramadhan pukul 4 ptg la...hahahhahaa.merayau2 kat situ sampai pukul 6 la.hahahhaha.tak pun tolong org kat situ menjual ke/hihihihihi

ok la..ateh nak membuta la..biar la bngun pukul 12 tngh hari atau dekat2 nak asar terus..ak la boring sangt.huahuahua....

tibe2 teringt semase balik dari jordan..amik korg tngk gambar ateh yg poyo ni..(ateh je leh ckp poyo kamu semua di larag ok)hahahhahaha

SELAMAT BERPUASA UNTUK HARI NI..............

5 Responses Subscribe to comments


  1. Lifesaver

    selamat berpuasa


    p/s: gmbr tu mmg poyo..hehehe

    9/3/09, 5:24 PM


  2. kayteeze

    Salam Ateh...

    Amboi, dah lupa pada kak tie ke ?

    Ingat dah habis study... ada lagi rupanya...

    Selamat berpuasa dari Kak tie...

    9/3/09, 6:37 PM


  3. ateh...

    lifesaver - selamat berpose gak kat kamu tau..ateh dah agak dah memang pyo pun budak tu hihihihihi

    kak tie- ingt la kak tie..mane nak lupe hahahhaha.lum lagi la..habis study BA sekarg sambung lagu la...selamat bepose gak kat akk tie

    9/3/09, 8:39 PM


  4. Anonymous

    zaty:hye aba ateh..salam perkenalan dari zaty..
    abg ateh tgah wat ape?zaty stay in melaka..

    9/6/09, 12:59 AM


  5. ateh...

    zaty - salam perkenalan jugak untuk kamu..ooo kat melaka ke??belaja lagi ke kamu

    9/6/09, 2:47 PM

Reply