agar semua tersenyum dengan ku

Alfatihah buat abg tersayang

Alfatihah buat abg tersayang
Muhammad bin abdol razak

Ateh kembali (mcm popular je..hahahaha)

Salam…..

Salam kengkawan semua….

Untuk pengetahuan korg semua..ateh masih idup ok….


Jgn ade yg memandai untuk mengatakan ateh ni KO….hihihiihihi(gelak sinis tp Nampak gigi)

Moga2 ateh akan terus chat n macho je selalu.huhuhuhu(gelak sambil memuncungkan bibir)


Hari ateh akan cerita diri ateh yg baru...ape yg dah terjadi selama 4 bulan ateh tak hidupkan blog ni...bnyk benda yg telah mengubah ateh..dan hari ni ateh akan menulis kembali biodata hidup ateh yg bru..


Ok ateh mule cite ok..bace tau...jgn tak bace,letih ateh menaip ni..klu tak bace sampai habis..ateh sumpah korg semua jadi ayam goreng masak kicap kang.hahahhahaha(gelak yg menggerunkan mcm badut yg menakutkan kanak2 kat taman negara)


Nama : Abdullah bin Abdol Razak (ni tak berubah la...)


Nick name : Dollah(paling popular)

Dol (dah kurang dah org panggil)

Lah (panggilan yg baru digilai oleh kawan2 ateh baru-baru ni)

Ateh (panggilan dalam blog n keluaga)

Ustaz (untuk anak-anak murid n sape2 yg anggap ateh ni ustz la)


Tarikh lahir : 1 dec 1986 ,hari isnin pukul 1245 pagi ,mak sakit perut kat pulapah tapi keluar n lahir kat hospital besar kuala pilah(sekrg ni hospilah tu dah jadi mcm kawasan rumah hantu je..gerun je tngk tau)hihihihihi


Tarikh lahir dalam islam: 29 rabi’ul awal 1402


Umur : 22 tahun ,hujung tahun ni 23 tahun (muda n still mcm babyface.hahahhahahaha)


Alamt kampong : kampong serting hulu,jelebu,negeri Sembilan(dekat dengan jeram serting hulu,baru je pindah)


Alamat menetap sekarg ; Vista Bandar seri putra ,ala antara nilai n bangi la…umah ateh tingkat tujuh.kawasan ni ade kolom renang tau.dah mcm badak dah ateh ni.mase lapang je g la beremdam.hihhihihihi


Pekerjaan : Tutor di sebuah universiti(tak boleh bg tau)hahahhaahaha,dan bisnes sendiri


Tempat belajar : ateh sekrg ni amik manster kat UKM.baru masuk sem pertama.sbb tu ateh dok kat bukit mahkota.tengh2 antra UKm n Usim.bijak tak??hihihihi(padahal tak dapat rumah lain)hahhahahaa


Ok..setakat tu je dulu ape yg ateh nak bg tau ok.ateh nak aktif balik la dalam blog ni..boring sangt2.lagi satu ateh nak kongsi ngn kamu semua ape yg ateh dapat dari pfor2 ateh tau…selalunye mase ateh kat Jordan,bnyk benda atau ilmu baru yg ateh tak tau,sesampai je kat malay ni bnyk jugak tau.hihihihi


Ok la…jumpe lagi tau.salam…………jgn nakal-nakal


eh lupe lak....SELAMAT BERPUASA..........jgn ponteng pose dose tau..

10 Responses Subscribe to comments


  1. Lifesaver

    slmt berpose dan selamat kembali

    8/31/09, 7:24 PM


  2. shahadah

    salam ateh..akhirnya..patutla diam membisu. tahniah ye kedatangan ateh semula. hehe..ramadhan kareem..moga yg terbaik puasa ini.

    8/31/09, 9:19 PM


  3. ateh

    lifesaver- mekasih tau..doakan2 la saye...hihihihi

    shahadah - memng cbuk ckit la ..ni baru nak mule balik kot.huhuhuh.mcm boring je amik MA ni.hihiihi

    9/1/09, 6:46 PM


  4. dr.jie

    nasib baek bace sampai habis... x la jadi ayam masak kicap..heheee... paepon salam ramadhan..

    9/2/09, 5:06 PM


  5. Nurhayati

    Ateh mmg babyface.. bahaya ni kalau nampak muda selalu.. hihihi

    9/2/09, 10:12 PM


  6. CATZ

    salam ateh,
    selamat menyambut ramadhan dan menjalani ibadat puasa.
    oh..segalanya berjalan lancar ye...selamat study semula dan bekerja..
    :)
    weh..ko duk sri putra..
    hehhehehe.....tempat jatuh lagi dikenang.
    swimming pool itulah tmpt aku berenang selalu dulu..catz duk sri putra for 3 years plus lebih kurang..sellau je menyeludup masuk swim kat apartment ko ituh..
    btw....
    aku baca sampai abih..tak rela aku dikicapkan..
    hehehhe...

    9/3/09, 12:06 AM


  7. arnamee

    Selamat berpose, terus berblog dan jaga kesihatan leklok taw, ateh:)

    9/3/09, 5:24 AM


  8. ateh...

    dr G-bagus org kampung aeth ni.hihihihihi.jage diri elok2 tau bulan ramadhan ni.huhuhu

    hayati - jgn la mcm tu tau.puji2 lak..hihihih

    9/3/09, 3:22 PM


  9. ateh...

    catz- la ye ke...mesti mandi malam2 ni kan?huhuhu.ateh baru nak memulakan idup kat kolam ni..hahhhaa

    arnamee-mekaih tau....

    9/3/09, 3:27 PM


  10. ~najihahfaizahazaman~

    salam ziarah. la..ateh study kat ukm keR?
    amik apa?

    12/22/09, 1:01 AM

Reply