agar semua tersenyum dengan ku

Alfatihah buat abg tersayang

Alfatihah buat abg tersayang
Muhammad bin abdol razak

Hari-Hari ku....

salam semua...
ape khabr hek korg ??
mintak2 baik n makin baik la..
ateh masih lagi mcm ni..cbuk je memanjang.tak tau la ape yang di cbuk kan..

mungkin bile ateh dah tenang dari kecibuk kan ni,ateh akan kembali giat dalam dunia blog ni..(wah mcm giat mara la pulak)

ape2 pun ateh ucapkan mekasih jugak klu ade sape2 yang dtg ke blog ateh ni untuk singgah2 atau lalu lalang.tapi jgn la lalu je..jenguk2 la masuk minum ke ape ke..

ateh ni dari hari tu tau..asyik ajak org minum je..tak tau la kat cni kan ateh mule makan bnyk sangt.klu dalam sehari tu mest 4 kali mkan,perut ni dah mcm nak mule mengndung dah.nak kene bengkung la nnt.hihihihi

kene jage ni.tp mcm mane nak jage,klu lauk2 kat malay ni sodap2 semuo eh..hihii.lebih2 lagi klu g je kat gerai2 untuk makan tngh hari,ade pulak lauk ikan sembilang masak cili api dan pajeri nenas.ape lagi "kak kasi nasi lebih ye"...hahahhahaha

minggu ni ateh cbuk ckit le..sbb ade majlis maulid nabi kat sekolah ateh lame.jadi ateh g berkhidmat la sekejab.memandangkan ateh tngh2 free ni kan.

untuk pengetahuan korg semua.ateh mungkin sambung MA (master) kat UM je...(wah mcm kolot lak UM tu kan...main je2 lak)hahahhahaha.

sekrg ni tngh cbuk nak wat proposal la ni.mintak2 la dapat penyelia yang best n leh terima tajuk ateh kan...jadi sesiapa kat UM tu..tnuggu kan ketibaan ateh kat sane.hihihhihihi

satu lagi..ateh jugak tngh mintak untuk jadi TUTOR kat USIM..korg doakan la ateh dapat keje tu tau.klu tak dapat pun tak pe la..bukan rezeki kan..ateh akan cube untuk cari wit sendiri ..tak mo gua wit abah lagi dah.(kadang2 gune jugak)hahahahha.

HA!!!!
satu lagi berita gembira yang ateh nak bg tau korg..ateh dah dapat kete...(walaupun lesen ateh masih L)hihihihihi.mekasih la sangt2 kat keluarga pakcik ateh(ateh & mak teh)abb bg kete tu kat ateh.walaupu kete tu bukan kete baru..tapi ateh akan ubah dia jadi kete moden nye lah.ckit2 la kan.korg tunggu je la...klu siap.ateh akan bawa g KL untuk sambung belaja nnt.hihhihi.

ok la korg pun mesti bnyk keje kan..g wat keje ok...ateh naks ambung wat keje ni.
wat keje sambil makan goreng pisang panas & air limau sejuk...wah nikmat nye...hihihii

ok salam semua..jgn nakal2...

13 Responses Subscribe to comments


  1. alhaqimi

    haha...lama ateh tak update blog...

    bz ek... sambung la master kat UKM... besh ape..

    gud luck gak.. semoga dapat jd tutor USIM tue.. dah kaye leh la belanja..hahahaha

    3/31/09, 7:47 PM


  2. eriey

    owhh..rajin tul ateh nii..nk further study lg..baguss..bagus...go on..akak nih bila la nk further ek..rase cam dh mls dh hikhik..

    3/31/09, 8:18 PM


  3. shahadah

    assalamualaikum ateh..wah! teruja je bila tgk blog ateh ni dh ateh..huhu
    semoga mudah dan murah la rezki ateh. heheh
    nnti belajar sugguh2. leh jadi org terhormat.

    3/31/09, 11:02 PM


  4. chekdenoor

    aha kat um....anak chekdee adalah kat situ....tahun2 actuary science .... tapi bukan boleh tolong ateh pun..... heheheh.....ateh sure sambung bidang keagamaan kan..... anak kedua chekdee ni...... takut kat orang agama...sebab dia fobia dengan nenek dia yang suka bagi syarahan agama setiap kali dia balek kampung ....heheheheheheh

    4/2/09, 8:37 PM


  5. ateh...

    al hakimi-mintak2 dapat le.klu dapat ateh belanja kamu makan ok.huhuhuuhu/

    eriey -ala akk biase la klu dah lame tinggl kan memeng dah mls kan.huhuh.tu ateh cepat2 g sambung tu.hihihh

    4/6/09, 7:37 PM


  6. ateh...

    shada- ateh mene nak teruja2 ni.hihhhhiih.kamu tu mcm maen leh teruja ni.hihhi.ape yng ateh mengarut ni.hahahahha

    chekde-ye ke..saye ni tak pandai nak ceramah pun.saye ni ustz yng lain ckit le..saye bukan yang mcm ustz2 kampung tu.ni dah update nye ustz.hahahahhaha

    4/6/09, 7:40 PM


  7. LoNgJaR

    ateh..
    ateh ni org mne ek?..
    skang ni dok umah je ke?

    4/7/09, 12:33 AM


  8. izan

    ateh...

    wa... shibuk2 aje gitu... semoga tercapai impian.

    sape yang nakal? ateh ke...

    4/8/09, 8:53 PM


  9. zanurul wani

    selamat utk semua..sambung blaja..tutor USIM..kete baru..etc..

    may d best b wif u~

    4/19/09, 7:45 PM


  10. CATZ

    buat master kat UM??
    harap2 dpt lah ye..
    welcome to the club..hhehehhe..

    4/22/09, 7:23 PM


  11. Bunga Binti Nordin

    update la weyhhhh

    5/17/09, 10:53 PM


  12. arnamee

    salam..
    semoge berjaya ateh.
    update blog ea:)

    7/25/09, 9:43 PM


  13. [S]itie [B]Um [B]Um

    bestnye dpt kete!!

    7/29/09, 9:51 PM

Reply