agar semua tersenyum dengan ku

Alfatihah buat abg tersayang

Alfatihah buat abg tersayang
Muhammad bin abdol razak

ATEH kembali....

salam....

ape khabar semua kawan2.hihihihihi.mintak la korg semua chat sokmo tau..ateh kat cni makin chat tau.ateh rase lame jugak dah ateh tak tulis ape2 kat blog ni kn.tak tau la mcm mane nak ckp kat korg..

sejak ateh balik ke malay ni cbuk je keje ateh tau,seingt ateh kan ade dalam dua hari je kat umah ..hari-hari yang lain selalu nye akan g keluar..mcm ke KL,NILAI,SEREMBAN,REMBAU..n sekarag ni pun ateh kat GANU....

cbuk sangt2 ni..tapi sekrg ni ateh dah beli brodband..boleh la on line kat mane2 je kan..mekasih brodband...hihihihi.lepas ni ateh akan cite kan semua cite2 yang best kat dalam dunia ateh ni tau..untuk pengetahuan korg semua..memang banyk gile cite best yang ateh akan cite kat korg tau..ko tunggu je la ...

mekasih kat kawn2 semua tau..sbb korg sudi je jenguk kat umah ateh ni walaupun tuan umah nye dah hilang .hihihihi.

tunggu cite2 ateh yang terbaru tau..ni antara cite2 terbaru pasal ateh:

-maulid di taman tun abdul razak
-toyol
-perpisahan
-kuwait
-aku di ganu(kali ke dua)
-pembaharuan
-diri ku yang 90 kg

bnyk lagi..nnt kan ok..mcm jual buku la pulak.hihihiihi

ok semua jgn nakal2 tau.tunggu ateh untuk cite seterus nya..sayang korag semua.jgn sdih2 tau..sbb klu sedih bukan kerana ALLAH mesti muke akan jadi tua..tp sedih kerana ALLAH mesti kedut muka kan hilang...jadi jagn sedih2 tau..happy sokmo...

salam...........

19 Responses Subscribe to comments


  1. shahadah

    assalamualaikum ateh. wah..promote habis nih. leh buat buku diari ateh. huhu. bagus2. teruskan usaha. semoga dipermudahkan untuk dapat capai segala impian. (^_^)

    3/13/09, 6:37 AM


  2. INTAN

    wahhh...dh balik malaysia ek......

    3/13/09, 7:25 PM


  3. ateh

    shahadah...mekasih sbb doakan ateh..doakan ateh dapat keje jugak tau

    3/14/09, 2:59 AM


  4. ateh

    intan..haah dah alik dah..dah sua minggu kat cni tau

    3/14/09, 3:05 AM


  5. Tie

    Dok Ganu...??

    Tak nak singgah rumah kak tie ke ? Kak tie dok ulu...hi hi ....

    3/14/09, 7:10 AM


  6. ateh...

    kak tie...ateh dah balik KL dah..nak g perak lak hari ni.huhuhuhu.lain kali ateh g tau

    3/14/09, 3:09 PM


  7. ~cik manis~

    wah, dh lame blog ateh bersawang x berupdate..
    keke

    3/15/09, 3:39 AM


  8. Ibnurashidi

    Salam...

    Agaknya ateh tengok Malaysia macammana sekrang?maklumlah saya dah lama tak balik Malaysia.

    3/15/09, 11:45 PM


  9. farahzila

    ekh...ateh mmg dah tamat belajar la yea....so skang ni da boleh kerja yea...

    mudah2 an dapt pekerjaan yang sesuai k..

    3/16/09, 2:08 AM


  10. Bunga Binti Nordin

    oittt...
    dah balik ek...
    tak call aku ponnnnnn


    :P

    3/16/09, 2:10 AM


  11. alhaqimi

    tipoo ahh...
    ateh 90kg... hmm... melancong je ek balik malaysia ni...haha...

    lama gak tak singgah umah ateh neh!
    bgus la dah ada broadband!

    3/16/09, 7:23 AM


  12. hezesuze

    wah...rindu gak kt ateh ni...duk mesi ni dah tentu bdn dah gumiks...kan kan..

    welkam back...

    3/16/09, 7:11 PM


  13. izan

    ateh...

    wamboi... balik malaysia ni makin sihat naa... keliling malaysia lagi tu.... bestnya.

    tinjau2 ke tu... semoga dapat apa yang dicari. lepeh ni slalu dpt ke alam maya.... dah ada teman setia kemana-mana tu.

    3/16/09, 10:00 PM


  14. Suzi

    salam ateh...cuti2 malaysia ke??
    apa pun moga ceria selalu...

    3/16/09, 11:22 PM


  15. dr.jie

    hoho.. welcome back org kampong..hehe.. okairi'

    3/17/09, 4:51 AM


  16. eriey

    salam ateh..wahh..dh keje yer..kalau ateh jln ke triang,jemputla dtg rmh akak yer..ehehhe

    3/19/09, 5:08 AM


  17. Catz

    ateh..
    selamat menjalani kehidupan di malaysia..
    now udah kerja ke?
    wah..busy ateh jalan sana sini..cuti2 malaysia ek..
    apa pun...rajin2 le updet ye dik...senarai cerita tuh..panjang list tu ye...rajin2 le updet..
    rindu cerita2 ateh..wah..makin sihat ye..90kg?
    wow...seronok makan sana sini ek..
    btw..semoga berjaya dlm apa yg dilakukan ye dik..

    3/19/09, 9:08 AM


  18. ladyanaiz

    welcome bek ateh.
    akak pun lama tak masuk blog ateh nih. wah, sakan cuti2 malaysia nih. hehe..

    3/21/09, 11:51 PM


  19. UMI

    salam ateh...
    sy bru msuk dlm blog ateh..itupn scare xsngaje...sy nk cri bahan keje .. tekuar lak blog ateh ble lihat sy ase nk twu khidupn ateh ag...

    11/3/09, 7:49 PM

Reply