agar semua tersenyum dengan ku

Alfatihah buat abg tersayang

Alfatihah buat abg tersayang
Muhammad bin abdol razak

hari ku (2) ~misi bundle~

salam....

ateh tak tau la nak tulis ape hari ni...
ateh nak kemas2kan barang ckit le..sbb esok ateh dah nak bertolak g syria n lubnan..ateh nak korg semua doakan ateh tau...biar ateh selamat g n balik ...:puppyeyes:

sebelum g syria esok....
ateh hari ni g la membeli belah ckit..esok nak g jenjalan kan..nak la jugak beli barang2 untuk di pakai ke ape ke...biase la kan..org dah dapat wit.hahahhahaha:scream:

mase ateh g jenjalan tadi...
ateh jumpe banyak barang tau...
ateh ingt nak beli untuk ateh je mule2...

tup2...
siap beli untuk mak,adik,ngn awek sekali.hihihhihihi.pokai duit acik oi!!!:waaah:

tadi bnyk gak wit habis le...
ni tak tau la klu kat syria berape bnyk habis nnt ni...

mcm biase la kan..klu dah jenjalan
mesti la lapa kan..semalam pun same gak..

make ateh pun makan le makanan arab ni

kite layan gambar2 ateh untuk hari ni ok

layan.....
zas.......



ni la dia bundle yg ateh g tadi tau..seronok gak klu jenjalan kat cni..rambang gak le mate..selalu jugak le ateh n kengkawan g sni cari2 barang yg best




untuk pengetahuan korg kan...kat jordan ni bnyk gile bundle tau..sbb pendudk jordan ni ramai yg tak mampu nak beli barang mahal2..same la mcm aku ni.hihihi


ni la jalan nak ke kedai tu..saje je letak kat cni untuk ateh ingt jalan nak g sini nnt.hihihihi



wah!! ni barang yg ateh jumpe tau..amacam best tak??nak bg sape hek???



ni satu lagi..mungkin yg ini untuk mak kot..semua nya ori tai..bukan made in china tau.hihihihi



ni seluar yg ateh nak apaki esok..baru dapat tadi.suke gile ateh sbb seluar ni dah lame ateh target kan huhuhu



ni satu lagi yg best sangt2 bg ateh tau..kasut tiger..yg ini ateh dapat dari kawan ateh..dia yg cari ateh beli je dari dia..



makan time...makan ni di name kan"chis thoghu" makanan ni mcm kebab semalam je..cume lagi sedap je..sebb dia di buat dari ayam atau pun lemak lembu.sape yg gemuk dia dah sampai 90..jgn makan tau..kolestrol bnyk sangt2


ni pun makan ringn yg ade kat cni..klu kite kat malaysia boleh di katakan kueh mueh la...untuk pengetahuan korg kan..org arab ni kueh mueh dia mesti ade sangkut paut ngn roti jugak..setiap kueh mest nak kene ade roti jugak.



P/S...

ateh nakg syria n lubnan ni..maaf klu tak sempat nak balas ape2 ok..mungkin klu on line pun nnt untk ceritakan kat korg perjalanan ateh kat sane ok..

doakan ateh tau..
tunggu ateh keudara di syria n lubnan..nant kan tau..

salam.......

16 Responses Subscribe to comments


  1. alhaqimi

    elok2 jejalan kat sana...

    kalaw jatuh,bangun sendrik yer =P

    2/1/09, 3:22 PM


  2. Suzi

    moga selamat pergi dan kmebali...have a nice trip....

    ateh pun suka gi shopping tmpt mcm tu ke?? akak pun suka tapi akak biasa gi garage sale...yg buat kat rumah2...

    2/1/09, 3:28 PM


  3. ♥«m!stAkêñ^!dêÑt!tÿ»♥

    salamm...
    woww...mcm best gak kat sane ek..hehe
    niway, nice blog..heeeee..;D

    2/1/09, 3:44 PM


  4. eya

    Selamat pg n selamat pulang Ateh..

    2/1/09, 4:13 PM


  5. anaiz

    wah..wah..
    shopping sakan nooo..
    jalan baik-baik yer. jatuh tergolek, bangun sendiri yek. kehkehkeh...

    2/1/09, 8:14 PM


  6. Wahidah

    wah shopping...cantek beg tu pandai ateh pilih..nak pi lubnan eik...besh2....

    2/1/09, 9:32 PM


  7. Linda Abdullah

    wah.. lupa diri nampak nya bila dah dapat banyak duit..aha.ha.ha... selamat pergi dan balik.. jgn lupa ole-ole yer..aha.ha.ha

    2/1/09, 9:34 PM


  8. Shafiqah

    waa.. kwn sy ade kat syria. Tlg kim salam kat dye eh. haha..
    Hve a nice and safe trip!

    2/1/09, 9:54 PM


  9. hezesuze

    emm elok2 jln tau, kalo jatuh bangun sendiri...hehehehe

    2/1/09, 11:19 PM


  10. Farazila

    luaskan lah pemandangan ateh ke negara org..baik untuk pengalaman...

    wah..shopping...igt jugak kat family yea...jimat2 taw..hehhe

    2/2/09, 12:31 AM


  11. eriey

    aduhh..bestnye jejalan bli brggg...ummie eriey nk jgkk bleh hehe

    2/2/09, 2:28 AM


  12. maklang

    bestnya beg CD tu...lama maklang berangan nak tu..mahal tak kat sana?

    2/2/09, 4:18 AM


  13. arsaili

    salam kenal...wahh selamat berjalan2 ye

    2/2/09, 6:17 AM


  14. izan

    ateh,

    jalan kaki ke naik bas... seronoknya die... jalan2 cuci mata ye. cuci mata k zan sekali ye.. waa..makanan nya pun.... menarik sekali.

    waa..lepas ni mesti fresh...mesti ada semangat nak belajar ... macam k zan semangat bekerja dah kembali. ingat cukup tahun nak jalan lagi laaa..

    2/2/09, 7:45 AM


  15. Catz

    ateh,
    elok2 jalan tuh..selamat pergi dan selamat kembali..updet dgn gambar2 ye nanti..

    2/5/09, 7:47 AM


  16. eriey

    woww..bestnyer sopping..pandai ateh soping ekk..mknn pon sodap jgk hikss sate sana best tak?sama ke ngan mesia..?

    2/9/09, 4:06 AM

Reply