agar semua tersenyum dengan ku

Alfatihah buat abg tersayang

Alfatihah buat abg tersayang
Muhammad bin abdol razak

Aku,Boikot & Exam

salam..wah dah lame ateh tak tulis ape2 kat blog ateh yg comot ni....korg mesti tau kan sbb ape..korg bace la tulisan merah kat atas ni....bukan tak nak tulis ape2 tau..cume cbuk ckit ngn exam yg menimpa2...(wah mcm bala lak..padahal ujian le..hi3).
:tsk:
tajuk kat atas tu membawa maskud 3 perkara yg ateh dah lakukan atau yg terjadi selama ateh menyepi ni..ateh cite kan satu2 ok...
:astig:

aku

jadual exam ateh


setakat hari ni,ateh rase mcm ibu jari kaki sebelah kanan ni dah berade kat malaysia je..sbb ateh tinggal 1 exam je lagi..klu dah habis exam ni..ateh dah bebas dari segala exam2 yg berkaitan dengn degree ni..hihihiihi..tapi kan satu lagi paper ni mcm nak tak nak je ateh bace..tulis arab tu dah dah mcm tang long atau ramuku dah ateh tngk..mcm dah tak nampak je...padahal pemalas nak menbace buku sebenar nye.sbb kawan2 ateh yg lain dah habis exam dah..tinggal ateh je....hihihihi:waaah:

ateh mintak maaf kat sape2 yg melawat blog ateh ni tau..ateh tak sempat nak balas komen, tau balas balik lawatan korg tu..nnt ateh balas balik ok..


boikot



ateh berbangga dengn kawan2 ateh kat cni ..satu malam tu..dia org ajak ateh g makan2 kat bandar.sbb ade kete sewa.jadi ateh ni pun memang lapa. sbb tong perut ni agak besar..ape lagi setuju je la..lagi pun tong2 duit minyk ..make jimat la ckit..hi3.biase la bujang kan..klu dah kawin sok kite lak kene tanggung bini kite lah pulak..hi2.:woooh:

sampi je kat bandar tu kite org pun fikir2 la nak makan ape kan..selalu nye klu tak KFC mesti MCD....tapi kali ni kite org tekat gile2..memang tak kan makan kat situ dah..sbb boikot..jadi kite org pilih untuk makan kat popeyes je...bangge lak dpt wat mcm tu..betul la kate kawan2 kan..kite tolong la dia org setakat mane yg mampu kan..ateh mampu yg itu, jadi buat la yg itu..hihihih.mekasih kat kawan ateh yg ingt2 kan apsal boikot mengboikot ni...:okay:



exam

bilik pekse ateh


alhamdulillah sekarag ni mcm yg ateh ckp kan tadi..ateh tingga satu je lagi paper.lepas ni gumbira besar le...mak n abah dah tak saba nak tunggu hero dia balik ni...tapi ateh rase klu dah habis nnt..mcm tak nak balik malay dulu je...ateh nak g jalan2 dulu la..ateh nak g turky atau lubnan..tapi lubnan tu mcm nak perang je..takut la paulak..tngk2 la mcm mane..klu aman..ateh g je.korg doakan ateh supaya best dalam exam ni tau..bukan best je..tapi dapat bawa balik untuk korg semua satu keputusan yg tinggi..hihihi.amin.........:please:

untuk kak zan..nnt ateh akan upload gambar yg cantik kat jordan ni ok..ingtkan ateh lepas pekse...

salam...............:hi:

37 Responses Subscribe to comments


  1. maklang

    selamat balik ateh..tapi exam tu buat betul2 dulu..jari kaki kanan tu jangan masuk Mesia dulu..he..he..

    good luck peksa tu!

    1/20/09, 3:31 PM


  2. Tie

    Sabor dulu, habiskan exam tu....baru boleh balik!!

    Selamat berjaya....dapat degree tu cepat2 cari kerja...boleh belanja kak tie makan...hi hi..

    1/20/09, 3:58 PM


  3. Suzi

    yeah! seronoklah tu dah nak habis exam...kan?? tapi jgn dilupa satu paper lagi tu....
    semoga berjaya....bawa kejayaan utk mak n abah yg tunggu ateh kat tanahair tu...mesti diaorg bangga nanti... :)

    1/20/09, 4:35 PM


  4. CuTeMiUt78

    wah..pas ni blh merdeka la ya.. apa pun selamat menjawab soklan exam. yg terakhir k.. good luck.. do the best..

    1/20/09, 9:26 PM


  5. ateh...

    mak lang...ok2 tak mo la masukan jari kaki ni dulu..kang tak pasal tempang lak berjalan kat cni..hahahha

    1/21/09, 12:44 AM


  6. ateh...

    kak tie..ye2 ateh nak habis kan exam ni dulu..klu dapat keje nnt ateh belanje akk ok.tapi klu menganggur akk le kene belaje ateh

    1/21/09, 12:45 AM


  7. ateh...

    kak suzi..memang nak balik untuk dia org la ni..harap2 dia org bangga ngn ateh la..hihihi

    cute...yap ateh akan merdeka semerdeka yg hakiki hahahha.

    1/21/09, 12:47 AM


  8. INTAN

    good luck utk ateh....jwp betoi2 yek...

    1/21/09, 5:41 AM


  9. Srikandi

    salam..
    bagus, betul2 tekad dah tak nak beli produk2 israel. takpe akhi. tak mati pun kan kalau tak makan kfc n mcd? tak kebulur pun. lagipun, mahal lagi ada. tu makanan banyak tu 3 org je ke makan? huhu.. takpe, biasalah lelaki :D smoga najah dalam exam.. amin..

    1/21/09, 6:02 AM


  10. ateh...

    intan- mekasi,nak kene jawab betul2 ni..tp betul ke salah jawapan tu belom tau lagi.hahahahihihi.moga2 ok la kan..

    srikandi-betul gak tu..tak mati pn kan.tapi best tau.suruh la org islam ami resepi dia tu.hihihi

    1/21/09, 6:24 AM


  11. Cik Peanut

    hai..assalamualaikum tuan rumah...
    peanut datang nak ucap tq bebanyak...
    sebab layan prob peanut n tulun peanut...
    peanut dengan gembiranya mengumumkan yyang peanut dah leh view peanut nye blog,
    tq ye kawan2 semua..sayang kowang semua...
    terimas sekali lagi, len kali leh tulun lagi...
    lalalallalala...\(*0*)/

    ooye, ateh, t peanut kumen2 sal entry ni ek, peanut tak sempat bace lagi...t peanut bace lepas siap wat asignment yang menimbun dan tertangguh tu...
    er, ateh nak tulun wat asignmnet ke?
    lalalalal..^_^

    1/21/09, 7:41 AM


  12. ateh...

    wah panjang nye peanut komen..mcm nak tulis balik je cite dia.hahhaha.same2 la..bukan toong ape pun.hihihihi.boleh jugak nak tulung ni.sbb ateh pun dah nak habis exam ni.hihhi

    1/21/09, 9:00 AM


  13. jee

    ye..boikot penting...hmmm dan selamat jawab exam...kamsamida

    1/21/09, 9:24 AM


  14. ateh...

    jee-memang pun tau..semangt untuk boikot ..doakan ateh tau esok exam...hihihihi

    1/21/09, 1:41 PM


  15. chekdenoor

    Mudah-mudahan ateh berjaya cemerlang ya....... Cuma chekdee nak pesan....jangan selesa dengan deggre jer.....go for master...... zaman sekarang zaman persaingan........ bersusah-susah dahulu...senang kemudian......

    1/21/09, 5:50 PM


  16. Cik Peanut

    hohoho...
    sowy2 peanut bab mengomen ni...
    peanut kadi lupa ingatan...
    ingat menulis kat blog sendiri tadi...
    hehehhe.peanut kan suka mencapub sikit, tak banyak..hehhehe...
    wah, ateh ni tahun last dah ke? bestnye...hehhehe..tapi bab exam memang peanut pun secara jujurnya bersetuju dengan ateh..tak best langsung kan? hehehehe

    1/21/09, 8:15 PM


  17. Ibnurashidi

    salam..

    Baguslah kalau sudah mula berdisplin begitu..cumanya saya nampak macam ada air miranda je atas meja tu?:)

    1/21/09, 8:16 PM


  18. ateh...

    chekde-betul tu ..ateh akan cube untuk berusaha dengn bersungguh untuk dapatkan mane2 sponser untuk sambung MA,ateh memang nak habis kan sampai tahap PHD...cita2 ateh la..huhuhu doakan tau

    ibnu rashidi- iye tak iye gak kan..merinda pun same je ngn pepsi..sebenar nye dah tak de air lain dah mase tu..amik je la 3 biji.huhuhuhuhu.

    1/21/09, 8:40 PM


  19. ateh...

    cik peanut-betul tu peanut..exam ni menyebabkan mate kite jadi mcm mate gia(watak dalam rona roni makaroni) lebam je..hihihihi.tapi klu kite wat betul make kite akan dpt kepuasan nye la kan..hihihihi.rajin peanut menuliskan..bagus2 mcm ni yg kite carikan.huhuhuhu

    1/21/09, 8:45 PM


  20. Bunga Binti Nordin

    yahuuu...
    ari ni abeh exam kan...

    1/22/09, 12:53 AM


  21. ateh...

    haah la bunge ..hari ni ateh habis exam..sekrg ni dah habis dah exam ateh ni..hihihi..YAHOOOOOOOO!!!!!

    1/22/09, 2:34 AM


  22. Cik Peanut

    erm...betul2x...peanutnye mata pun dah naik rabun...tima kasih kat contact lense sebab peanut tak yah susah pakai spek..tak cumey..jheheheh.,..
    tul2x..peanut kena belajar rajin2, baru keputusan pun rajin je tinggi kan? heheheh..tapi, nak hadapi exam tu yang malas...lalalalalal

    1/22/09, 3:16 AM


  23. ateh...

    tau pun cik peanut..bukan rajin2 je..gile2 jugak tau.hahhaha.same la kite kan klu nak exam je mesti jadi mals..ade je nak tido la,main game la,nak keluar la..klu mase x exam tak nak lak.geram betul.ateh sekrg ni dah habis exam tapi mcm tak tau nak buat ape la pulak.hhihihihi

    1/22/09, 3:45 AM


  24. su

    da abis exam jgn lupe tunjuk kwsn kat sane tau...dah le kak su xdpt ke sana..tgk gambar pon jadi le...huhu

    1/22/09, 8:25 AM


  25. ateh...

    ok2..kak su n ade beberap org mintak ateh letak kan..nnt ateh letak kan ok..jgn takut le..hihihihi

    1/22/09, 9:07 AM


  26. Catz

    selamat berjaya utk ateh...buat baguih2 no..
    haa..apa salahnya jalan2 dulu...pegilah turkey etc..
    masa ni lah nak tgk tempat org kan...

    1/22/09, 6:50 PM


  27. LifeSaver

    ateh
    dah abis exam?nak ikut gi lubnan!!leh??

    nak jugak!!!!

    p/s:leh cop utk jadi adik ipar, pndai masak telur goreng tu..hik3

    1/23/09, 12:19 AM


  28. ateh...

    catz- betui la catz ateh memang dah rancang nak g jgak le..tah bile la nak dtg cni balik kan.hihihihi

    syafa- boleh je nak ikut tp dengn syarat kamu kene tanggung sendiri la...tak dapek den nak nolong eh tudo.hahahhaha

    1/23/09, 12:54 AM


  29. mazharalti

    walaupun tinggal satu paper jek lagi... gud lak ye ateh... may u achieve success in everything that u do...

    => cayalah, berjaya memboikot mc'd... popoyes pun popoyes aaa...

    ibu Kaisah ari tu dare students UPSR, sape leh bagik A utk Sc ngan M3 for their first monthly test, ibu Kaisah kata nak belanja KFC (tak berfikir sebelum bercakap masa nih...) pastu ade student angkat tangan dan kata... teacher... that's American and Israel product... so, ibu Kaisah pun ape lagik... boikot... boikot... cancel KFC... kita gantikan dengan Ramly Burger... hihihihihihihi...

    => alhamdulillah, my students mempunyai kesedaran about the 'Israel' matter...

    1/23/09, 1:17 AM


  30. Linda Abdullah

    "Jawab soalan elok-elok..baca selawat dulu sebelum buka paper exam" haa itu pesanan khas.. jgn dok berangan nk balik mesia selagi tak abis exam..ke.ke.keee

    Pi je lah melancong seluruh arab tu..jgn melencong sampai tak ingat nk balik Mesia udah lah..Kampungku dekat di hati..heheeh

    1/23/09, 1:23 AM


  31. pejuang pena

    salam...bagus la tu..popeyes tu xde kaitan ke ngn KFC@McD?..kot2 la..kuncu2 dia gak..tnya je..sbb xprnh dgar,,

    1/23/09, 5:44 AM


  32. ateh...

    maz..mcm tak caye lah pulak budak2 pun tahu kan.bagus la mcm tu.hihihihi

    pejuang pena- mane lah tahu kuncu2 dia jugak kan..klu kuncu2 nak wat mcm mane kan.dah termakan.tp klu di cek kan tak ade pun

    1/23/09, 9:16 AM


  33. ateh...

    linda-betul2 ateh akan jenjalan dulu pastu akan balik malay terus.bukan balik kampung ateh je..kampung linda sekali.hahahhha

    1/23/09, 9:18 AM


  34. eya

    bgs2...jgn kejap je dok boikot kepC n mekd..
    selame2nye tau..wakaka

    1/24/09, 1:23 AM


  35. erisya nor

    moga berjaya dengan cemerlang ! hmm..tengok nama paper ateh tu ish! susah2nya! memang amik paper bahasa turki dan spanish ka?

    1/24/09, 8:27 PM


  36. Mohd Hafizi

    Mak aihh~!! (Shocking!!)
    Tu bukhori kan??
    Gomok gilo!!
    Camno leh gomok camtu?
    Dio makan dodak kobau ko??

    1/25/09, 11:02 AM


  37. Cik Peanut

    ala...jelesnya dah hab is exam..
    peanut dah habis cuti...
    tak nak balik kampus asenya...
    sedih2...
    sob3x...

    1/30/09, 1:58 PM

Reply