agar semua tersenyum dengan ku

Alfatihah buat abg tersayang

Alfatihah buat abg tersayang
Muhammad bin abdol razak

Akhirnya Sempurna

gambar dalam kelas(gambar lame dah)hihhi


:hi:
salam...
alhamdulillah....
yahuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!
horay!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:woooh:

(mcm bagus je ateh kan letak alhamdulillah dulu..padahal mcm nak lupe da tadi tu..hihihihi)ape pun bersyukur itu mesti di dahulukan.
:please:

ha!!!!! korg semua mesti tau kenape ateh gembira sangt2 kan..tak lain dan tak bukan ....sbb ateh dah bebas dari exam yg akan melebamkan mate ateh ...hahahahhaa(gelak dengn gaya angkuh)hahahha
:ahaha:

ateh rase mcm nak letupkan semua bangunan kat university ateh tu je tau..yg ateh ateh nak tinggal kan hanye pejabat pentakbiran ..sbb klu meletup gak...mcm mane sijil ateh nak keluar...betul tak???? huhuhuhu.
:devilishgrin:

tapi hakikat nye tak boleh la pulak nak letupkan ..di universiti ni la yg bnyk membantu ateh selama ni....mekasih university ku..

untuk pengetahuan korg...tu pun klu nak tau la kan.hihhihi
ateh mule masuk U ni akhir tahun 2005 dan ateh berjaya menghabiskan degree ateh pada awal tahun 2009 ni bermakna target ateh tercapai tau..dalam mase 3 tahun ateh berjaya menyelesaikan nya..syukur sangt2 kat ALLAH..sbb bg kekuatan.
:okay:

ateh nak ucapkan mekasih cangat2 kat mak n abah,abg,akk,adik sarah,luqman(keluarga) sbb bnyk sangt g semangt kat ateh yg lemah ni..tak lupe jugak untuk tok guru ateh yg ateh sayangi,gtu jugak kawan2 ateh kat cni...insan istomewa ateh,kawan2 ateh kat malaysia..guru2..saudara mara dan yg terbaru, kawan2 blog ateh...tanpa nasihat dan dorongn korg mungkin ateh masih seperti dahulu..huhuhu

sekrg ni ateh hanye tunggu keputusan keluar sepenuh nya..dalam otak ateh yg suke berangan ni kan...asyik dok pikir nak sambung MA je..tapi money mcm tak cukup je tau..balik ni ateh nak mintak mane pihak yg boleh bg sponser la..klu tak de,terpakse la ateh gadaikan harta pusaka ateh.hahahha(mcm drama la pulak) hihihi.kite cube la cari rezeki yg ade untuk belaja kan...hihhihihi
:sigh:

ok2...
ateh nak mintak jugak le pendapat korg kan...
ateh ade duit pinjaman yg lebih ckit ni..ade dalam 6 ribu lebih kot...
ape yg ateh patut buat..

(a) beli barang(hp,kamera,komputer baru)
(b) gune duit tu jenjalan kat cni
(c) gune untuk kawin bile balik malaysia
(d) gune untuk sambung belaja MA
(e) dan lain2 (klu ade pendapat lain)


ok le..ape2 pun makasih sbb bace blog ateh yg comot ni...syg korg semua...salam.....


ni gambr pada tahun 2005(trnsit kat thailand)

24 Responses Subscribe to comments


  1. anaiz

    wah, bagus ateh dah abis exam. harap2 dapat result bagus okeyyy...

    untuk soklan ateh, akak jawab B. sebab akak suka jejalan. ngehngehngeh..
    bila lagi nak jejalan tempat orang kan...

    1/24/09, 1:40 AM


  2. ateh...

    mekasih kak anaiz..inysALLAH ok kot keputusan tu..mekasih sekali lagi sbb bg pendapat akk.ateh akan pertimbng kan nye..hihihi

    1/24/09, 3:38 AM


  3. Suzi

    salam ateh...
    Alhamdulillah dan syabas sbb dah habis 'bertarung'...'merdeka' dah ye...moga dpt result yg bagus...
    kalau akak, akak pun pi jejalan dulu...hihihi...lagipun utk kahwin blm ckp duit tu, kena tambah lagi...tapi kalau ateh rasa kahwin lebih utama, teruskan...benda baik tak blh nak lambat2kan juga....

    1/24/09, 3:39 AM


  4. INTAN

    wahhh..ucapan ko mcm menang award gitew...heheh...a'way tahniah okeh...moga ko lulus dgn cemerlang dan gemilang...


    ttg soklan tu...mmm...x pasti ek....ko rasa dlm byk2 tu..apa yg paling ko nak? (aku lak tanya ko balik.....hahahha)

    1/24/09, 3:46 AM


  5. cik santun..

    jenjalan kt cni..

    1/24/09, 4:50 AM


  6. cekguaini

    salam..oit dak kecik, bukan kate nak balik meleysia ke?nak kawen, hujan emas kat jordan,hujan batu kat malaysia, tp peluang belajar tu jgn sia2kan..bincanglah dgn mak ayah,bakal isteri.. susah2 sgt nikah bw dia duk jordan x pun ambik MA kat malaysia..

    1/24/09, 5:00 AM


  7. zanurul wani

    if i was u..
    saya akan suku dari duit tu utk jalan2..

    and yang lebey untuk kawen..takmo lame2 trus wat maksiat hati..huhuu..berat2..

    1/24/09, 7:43 AM


  8. ateh

    kak suzi-betul gak tu..baik jenjalan dulu kan..kawin tu belum lagi kot..saje je letak dulu.hahaha,memang tak cukup hek??

    1/24/09, 7:52 AM


  9. ateh

    intan-tu la tu terkejuk gak kan..nape la ko tanye aku balik dah pening aku nak menjawap nye.ihhihihi.ade gaye mcm org amik hadiah ke.hihihihihi

    1/24/09, 7:55 AM


  10. ateh

    cik santun-jenjalan kat irbit ke??mcm tak selalu je..hihihihi nak g lubnan le..hihihi

    1/24/09, 7:57 AM


  11. :: Alif :: Dal :: Mim ::

    salam..

    wei pak teh, duit 6 ribu tu lebih duit pinjaman ke, duit lain???hahahaha..tak baik la ko nih..

    pastu kan..ko eja pentakbiran tuh mcm betul2 nk eja mcm tu jer..org bese eja pentadbiran..pelik aku tgk ko ni p.teh..mu'tah..bukan muktah..irbid, bukannyer irbit..mafraq, bukannya mafrak..

    ko mmg kelakar la pak teh!

    1/24/09, 8:01 AM


  12. Linda Abdullah

    Tahniah dah habis exam.. duit tu simpan je lah buat pekasam kat dlm bank ateh.. jawapan utk soalan tu? emm gunakan duit itu utk kahwin..aha.ha.ha kahwin, kahwin, kahwin..

    1/24/09, 10:37 AM


  13. ateh...

    adam-sejak bile aku upah ko jadi pengkeritik tetap aku ni.hahahaha.tu duit pinjaman aku le..ko siap la nnt aku balik..ko kene jemput aku..klu tak siap la ko..hahahaa

    1/24/09, 11:20 AM


  14. ateh...

    linda-wah linda suruh ateh kawin lak..nak jadi calon ke..hahahha.tngk la dulu pasal kawin tu...hihihihi

    1/24/09, 11:21 AM


  15. ateh...

    wani-wah pandai dia hek..mcm ustzah daha teh tngk but betul gak kate2 kamu tu an..kawin la mcm ni.hahahaha

    1/24/09, 11:22 AM


  16. hezesuze

    emm..no a & b ok kot...bab kawin tu da ada yg sesuaiii ke? apapun akak sokong je...moga sukses ye ateh..

    1/24/09, 9:28 PM


  17. Tie

    Ada duit lebih??

    Wah...best tu...

    Kalau kak tie, simpan separuh, lebihnya beli sesuatu yang diidamkan...toksah fikir pasal kahwin tu..kerja dulu... Saborlah, ekk...hi hi..

    1/24/09, 11:50 PM


  18. ateh...

    kak suze-memang tak sesuai sangt pun.saje je letak hihihihihi

    1/25/09, 12:02 AM


  19. ateh...

    kak tie-betul jugak tu kak tie kan..baik kawin dulu kan nnt nak bg anak org makan pe la pulak..ateh nak simpan ckit le..

    1/25/09, 12:05 AM


  20. Wahidah

    Salam ziarah...kalo tnya sya..sya akan pilih B sementara kt sana jln2 la...yg balance tu mungkin bole simpan utk kawin..tk pun beli brg2 pun ok gk..tp jgn la habiskann.)

    1/25/09, 3:06 AM


  21. ateh...

    wahidah-ye ke...dah ramai ckp mcm tu..mcm nak ikut je pendapat korg ni.hihihihii.tbk la nnt mcm mane hek...ape2 pun mekasih tau

    1/25/09, 5:25 AM


  22. dr gie

    moshi2..tahniah.. alamak jelouse nyer...duit? hehe pi la jejalan ..release tension..hoho..apepon gamnbatei+banzai..hoho..

    1/25/09, 2:28 PM


  23. ateh...

    gie- memang nak g jalan2 le..sbb ramai korg bg cadangn mcm tu kan..hihihihi

    1/25/09, 3:21 PM


  24. Cik Peanut

    ateh...
    ateh amik degree pe?
    ateh suka wat peanut jeles..
    2012 cepatlah datang...
    peanut tak sabar nak habis belajar gak..
    hehhhehe

    1/30/09, 10:09 PM

Reply