agar semua tersenyum dengan ku

Alfatihah buat abg tersayang

Alfatihah buat abg tersayang
Muhammad bin abdol razak

Cbuk + exam + nikah…..

Salam kepada semua kengkawan ateh yg masih ade lagi la…..

Ateh ni memang malas nak update kan…biase la dah cbuk je memanjang..malas la pulak mcm ni tau.sbb mase degree dulu tak la cbuk mcm ni…sekrg ni dah cbuk2 pulak..menyampah betul la…


Petg karg ade exam pulak tu…pas tu minggu depan dah mule final exam..tak tau nak bace ape ni…klu korg free tolong la bace kan untuk ateh tau.hihihihihihi


Ateh nak korg semua doakan ateh tau..ateh ade temuduga untuk menjadi pensyrah muda kat MARA,klu dapat best la ateh..leh kawin cepat ckit..dulu ateh ingt kawin ni senang je.upe2 nye payah la..nak kene kumpul wit bnyk2,pas tu kene ade wit atau gaji tetap.kang tak pasal nak kene mask pasir paprika kang tak pun rumput masak kicap.dah takda wit….hihihihihi


Wat mase ni ateh cbuk lagi..tpi bile free nnt ateh jenjalan kat tempat korg ok.ni ateh bg korg tontn gambr raye ateh walaupn raya dah nak habis..hihihihihih










54488-47-34E2AB5359DB73DD9E3B0966298D0EBC

7 Responses Subscribe to comments


  1. Lifesaver

    ada hati nak kwin jgk :) lalalalala

    10/14/09, 7:26 PM


  2. shahadah

    ingatkan ateh dh nk kawin..rupe2nya baru merancang..hehe

    10/15/09, 6:18 PM


  3. CuTeMiUt78

    eemmm ingat kawin senang ke.. susah tau.. nak2 bagi lelaki cam ateh ni.. tanggungjawab berat tau..
    good luck for interview tu ya..

    10/15/09, 10:28 PM


  4. Mohd Farid

    Selamat berumahtangga.

    Jemput baca dan beli! sila ke url:

    http://www.faridrashidi.com/2009/11/24/bawa-bersama-khasiat-habbatus-sauda/#comments

    11/24/09, 4:54 PM


  5. elmoudy

    helo kawan.. apa kabarnya..
    mengunjungi sore hari yang cerah..
    fotonya seru-seru kawan... jadi pengen gabung haha

    4/20/10, 2:52 AM


  6. izan

    ateh,

    apa khabar... mudahan ceria dan bersemangat dalam menghadapi dugaan hidup...

    ank2 pun suka lagu ni... jadi terminat sama juga :D

    4/27/10, 3:24 AM


  7. Fakeh

    KAJIAN SEMASA MENGENAI PERKEMBANGAN WAHABBI DI MALAYSIA, SILA GOOGLE TAJUK-TAJUK SEPERTI DI BAWAH INI:-

    (a) SIFAT 20 - http://www.mediafire.com/?ne2dmyeinzo
    (b) Jaringan Wahabbi Sdn Bhd
    (c) Jom Kenali Dr Maza & Co
    (d) Ahlul Bait Yang Dicerca
    (e) Tok Ayah Zid Kedai Lalat
    (f) Kuasa Tiang Kepada Cita-cita
    (g) 40 Mutiara Hikmat Serambi Mekah
    (h) TAJUK KHAS - BANGSA MELAYU MENGIKUT ULAMA ASWJ

    FAKEH KHALIFAH SAKA

    8/2/10, 6:20 AM

Reply