agar semua tersenyum dengan ku

Alfatihah buat abg tersayang

Alfatihah buat abg tersayang
Muhammad bin abdol razak

minta tolong!!!

salam...

aku dapat email dari kawan aku..dia mintak aku sebarkan email dia ni..dia kate ade adik
kawan dia hilang ..jadi aku pun letak la kat dalam blog aku ni..mane2 tau korg jumpe budak ni ke kan.mane tau dia tngh makan nasi lemak dekat2 uamh korg ke..tak pun korg yg surukan ka...hihihi

aku copy terus je email yg aku dapat ok...

"Assalamualaikum.. ..

Saya memohon jasa baik anda semua, sekiranya terjumpa atau terserempak dengan beliau yang bernama Rabiatul Adawiyah Bt Ngah,

sila hubungi En. Ngah atau Puan Maznah di talian 019-7186618(hp) 07-8955761(h)atau e-mailkan ke hazlan_ngah@yahoo.com secepat yang mungkin. Anda juga boleh menghubungi balai polis yang berdekatan dengan tempat anda.

Beliau hilang pada 16 Dis 2008 yang lalu. Beliau dilihat kali terakhir memakai t-shirt berwarna hitam dan berseluar jeans berwarna biru tudung putih. Pelbagai usaha telah dijalankan namun belum berhasil.

Tolong panjangkan e-mail ini kepada semua kenalan atau group2 yahoo anda.

Sekian, terima kasih.

Yg m'mnta kerjasama
Hazlan Bin Ngah


mintak2 la budak ni akan dijumpai..aku tngk lawa gak budak ni..ade mcm muke candy AF pun ade.huhuhuu.korg klu rajin sebar2 kan ok..ape salah kitetolong org islam kan..name dia pun mcm name ustzah kueh kaswi aku..huhuhu.

ni gambar2 dia ok..klu korg jumpe tu ..hubungi cepat2 tau..jangn salah org sudah le...







ok2..aku ni dah la esok ade pekse..study2..huhuhu

3 Responses Subscribe to comments


  1. kamen

    dak joden ke ko soh carikkan neh?

    12/30/08, 12:38 PM


  2. tawakkilboy

    tak le..kawan aku kat malay..mane la tau dia datag jordan lak ke.huhuhu

    12/30/08, 12:51 PM


  3. Bunga Binti Nordin

    hahahaha
    igt kan awek lu

    1/3/09, 7:01 AM

Reply